21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi bărbaţi, prinşi băuţi la volan

Doi bărbaţi, prinşi băuţi la volan

Doi bărbaţi din Cîrna şi Dăneţi, de 79 de ani şi respectiv 43 de ani, au fost prinşi de poliţie în timp ce conduceau băuţi.

Poliţişti din cadrul Posturilor de Politie Macesu de Jos și Cîrna au depistat, ieri, un bărbat de 79 de ani, din comuna Cîrna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55A, între localitațile Macesu de Jos și Cîrna, deşi se afla sub influenţa alcoolului.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că acesta avea o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt şofer prins băut la volan

Poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneti au depistat, în cursul zilei de ieri, un bărbat de 43 de ani, din Daneţi, care conducea un autoturism prin localitate, având o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit poliţiştilor doljeni, în ambele cazuri, conducătorii auto au fost conduşi la spital pentru prelevarea de mostre biologice, iar poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor constatate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS