17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLucrări de reparații pe DN 67 Târgu Jiu - Motru

Lucrări de reparații pe DN 67 Târgu Jiu – Motru

Drumarii au profitat de vremea furmoasă și au continuat lucrările de reparații pe principalele șosele naționale. Astfel, angajații Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu au executat lucrări de reparații cu mixtură caldă, pe DN 67 Târgu Jiu – Motru.

Ion Tudor, directorul Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu, a declarat că vremea ajută echipele de muncitori, chiar dacă temperaturile sunt în scădere. Nu a mai plouat și s-au mai putut executa anumite tipuri de reparații, acolo unde erau urgențe. Zonele vizate de pe DN 67 au fost podul de la Ploștina și diferite tronsoane de-a lungul Dealului Bujorăscu.

„Au fost lucrări de reparații cu mixtură caldă pe DN 67, pod Ploştina și dealul Bujorăscu. Sunt lucrări efectuate în regie proprie de districtul Târgu Jiu. Era nevoie să intervenim acolo pentru că erau semnalate probleme în privința stării carosabilului. S-a intervenit pentru că era mult mai greu de acționat cu utilajele de deszăpezire, neavând executate reparațiile la șosea. De asemenea, pe perioada de iarnă, un drum reparat rezistă altfel decât un drum nereparat. Anumite fisuri se pot accentua. Vremea încă de ajută, deși a început oficial iarna. În acest moment, noi avem în baze utilajele de deszăpezire necesare și cantități de material antiderapant suficiente. Se continuă aprovizionarea cu material antiderapant“, a declarat Ion Tudor, șeful Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS