21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncident la Balş. Primarul, acuzat că a agresat un tânăr care filma campania PNL

Incident la Balş. Primarul, acuzat că a agresat un tânăr care filma campania PNL

-

Primarul orașului Bals, Madalin Teodosescu (PNL), a avut, joi după-amiază, 21 noiembtie 2019, un conflict cu un tânăr care transmitea live pe Facebook actiunea de campanie a PNL.

Tânărul l-a acuzat pe primar că l-a agresat și i-a distrus telefonul, situaţie pe care a semnalat-o poliției. Primarul, în schimb, spune că ar fi de multă vreme urmarit de tânăr, nu stie din ce motiv. Nu l-ar fi agresat, însă. Mai mult, a spus primarul, chiar el ar fi cel care a sunat la politie, nu tânărul.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Olt, un bărbat de 33 de ani din orașul Bals, a sesizat prin plângere scrisă faptul că în cursul aceleași zile, in jurul orelor 16.00, in timp ce se afla pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate ar fi fost victima unei agresiuni.

Bărbatul a declarat că în timp ce filma pe spațiul public, lângă acesta a venit un barbat de 49 de ani, primarul orasului Bals, care l-ar fi lovit si i-ar fi distrus telefonul mobil.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe si distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS