10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Plăpumi pentru voturi într-o comună din Mehedinţi

Plăpumi pentru voturi într-o comună din Mehedinţi

Nandi Covlea, primarul localităţii Prunişor din Mehedinţi le-a organizat cuplurilor din comună care au peste 50 de ani o petrecere de zile mari, cu lăutari. Cuplurile au primit la finalul petrecerii de la primar plăpumi, însă acesta le-a spus direct ce au de făcut, în semn de mulțumire: „Ca să putem şi noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem voturi, nimic altceva, decât voturi”.

Petrecerea cu lăutari organizată în onoarea cuplurilor cu peste 50 de ani de căsnicie s-a ţinut în Căminul cultural din Prunișor, unde fiecare cuplu a primit din partea primarului câte o diplomă, o plapumă și o cerință sinceră: să îl voteze pe el.

„Ce mai avem noi de făcut ca să fim acolo unde trebuie? Să băgăm gazele în comuna Prunişor. Nu v-am minţit niciodată cu nimic! Vom avea gaze şi atunci putem spune că avem de toate. Dumneavoastră nu vă cere nimeni nimic, decât voturi. Ca să putem şi noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem voturi, nimic altceva, decât voturi, iar dumneavoastră ştiţi acuma!”, le-a spus primarul Nandi Covlea locuitorilor din Prunişor înainte să le dea plăpumile, potrivit Realitatea de Mehedinți .

Nandi Covlea este la al patrulea mandat de primar și este vicepreşedinte al PSD Mehedinţi.

Obiectiv Mehedințean a scris că primarul din Prunișor are o vilă cu 11 camere, două piscine şi chiar o capelă de rugăciuni.

Tot potrivit presei locale, înainte de 1989, Nandi Covlea a lucrat ca ospătar la restaurantul “Marinarul” din Drobeta Turnu Severin. După 1990, Covlea și-a ridicat un restaurant chiar în apropierea amplasamentului fostului restaurant “Marinarul” din Portul Turnu Severin, “Perla Dunãrii”, pe care l-a vândut apoi Căpităniei Zonale Drobeta Turnu Severin pentru o sumă foarte mare. Căpitănia Zonală Drobeta Turnu Severin şi-a amenajat în acest imobil sediul, recompartimentând încăperile, în timp ce Covlea şi-a ridicat un motel pe Dealul Balota.

La referendumul pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, din vara anului 2012, Nandi Covlea a fost protagonistul unui mare scandal după ce sub ochii membrilor din comisia de votare acesta a băgat în urnă 25 de voturi. În ziua votului, în jurul orei 22.00, Nandi Covlea ar fi intrat în secţia nr. 244 din satul Cerveniţa, a luat 25 de buletine de vot, le-a ştampilat şi le-a introdus în urnă, după care a şi semnat în listele electorale. Ovidiu Giorgescu, preşedintele BEJ Mehedinţi, a anulat cele 25 de buletine de vot, constantând, de drept, prin acest act, infracţiunea comisă de Nandi Covlea.

În 3 iunie 2014, Covlea a fost ridicat de la vila sa din Prunişor şi dus la sediul DIICOT Mehedinţi pentru a fi audiat într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de două milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...