10.1 C
Craiova
sâmbătă, 22 februarie, 2020
Acasă Local Gorj Razie pentru combaterea transportului ilegal de persoane

Razie pentru combaterea transportului ilegal de persoane

-

Un tânăr de 24 de ani din oraşul Rovinari a fost amendat cu 1000 lei de poliţişti din cadrul Secţiei 5, Rovinari, deoarece transporta persoane fără să deţină autorizaţie de taxi. Ca măsură complementară poliţiştii i-au reţinut certificatului și plăcuţele cu numărul de înmatriculare.

Potrivit IPJ Gorj, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari și Postului de Poliție Negomir au desfășurat, azi, o acțiune punctuală, pe DN 66 Negomir – Rovinari, în vederea prevenirii și combaterii transportului ilegal de persoane.

Astfel, cu ocazia controlului efectuat polițiștii au depistat în trafic pe strada Constructorilor, din orașul Rovinari, un autoturism, condus de un tânăr, de 24 de ani, din orașul Rovinari, căruia i s-a documentat activitatea de transport de persoane, contra cost, pe ruta Negomir – Rovinari și retur, fără să dețină autorizație taxi sau copie conformă valabilă, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

Prin urmare, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1000 de lei, conform Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim taxi şi în regim de închiriere, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS