Acasă Local Gorj Varianta ocolitoare, fără un termen de finalizare a lucrărilor

Varianta ocolitoare, fără un termen de finalizare a lucrărilor

-

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, persiflează Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere pentru situația în care se află varianta ocolitoare a orașului. În toamnă se împlinesc trei ani de când șoseaua lungă de peste 20 de kilometri ar fi trebuit să fie finalizată. De mai bine de un an, nu se mai lucrează, iar contractul cu italienii de la firma Collini Lavori a fost reziliat. Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere încearcă să organizeze o nouă licitație pentru ceea ce a mai rămas de executat din contract. Marcel Romanescu spune că pe traseul viitoarei șosele ocolitoare sunt foarte multe buruieni și îi va trimite pe angajații Edilitara Public să le taie.

În licitație pentru restul de lucrări

Marcel Romanescu este nemulțumit că la nicio vizită făcută de ministrul transporturilor în județul Gorj sau de șefi de la Drumuri nu a fost invitat. Conform primarului, orice lucrare executată cu bani europeni trebuie finalizată pentru ca fondurile să nu fie înapoiate. Marcel Romanescu a declarat că problema culoarului de expropriere este rezolvată. Mai rămâne problema planurilor parcelare în dreptul autorității locale. Edilul se întreabă ce s-a făcut în administrația condusă de Florin Cârciumaru, dacă șoseaua trebuia să fie gata în octombrie 2016, iar Marcel Romanescu a fost ales primar în 2017.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...