Acasă Local Gorj Postul de arhitect al orașului Târgu Jiu, a treia oară...

Postul de arhitect al orașului Târgu Jiu, a treia oară la concurs

-

Postul de arhitect al orașului Târgu Jiu va fi scos pentru a treia oară la concurs. Până acum nu s-a reușit angajarea unui specialist care să se ocupe de atribuțiile de arhitect al municipiului. Ultima dată au fost făcute toate demersurile legale pentru organizarea concursului, însă nu s-a prezentat niciun candidat. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarant că a treia oară speră să fie concurenți. Nici măcar o persoană cu diplomă de arhitect nu s-a arătat până acum interesată să ocupe postul respectiv. Vechimea în specialitate este de numai cinci ani. Candidații vor avea la dispoziție o bibliografie din care vor susține concursul. Persoanele interesate pot depune dosarele în perioada 21 iunie – 10 iulie. Data de susținere a probei scrise este 22 iulie. Postul de arhitect al orașului Târgu Jiu este neocupat de ani de zile. Arhitectul are un rol extrem de important în ceea ce privește sistematizarea și modul în care se construiește într-un oraș. Salariul este de 8.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...