24.5 C
Craiova
luni, 8 august, 2022
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Cinci femei, prinse după ce au furat peste 11.000 de euro

Vâlcea: Cinci femei, prinse după ce au furat peste 11.000 de euro

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești și Serviciului Rutier au depistat, marţi, 4 iunie, pe DN 7, cinci femei bănuite de furtul a 50.000 de lei și 100 de euro. Jaful a avut loc într-o locuință din județul Sălaj. Potrivit poliţiştilor, femeile sunt din Craiova.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Sălaj au informat polițiștii vâlceni cu privire la furtul sumei de bani dintr-o locuință, din localitatea Garcei. Jaful a fost pus la cale de către mai multe femei ce se aflau într-un autoturism înmatriculat în Vâlcea. Acestea ar fi oprit autoturismul în faţa locuinței unui bărbat, pe motiv că nu mai aveau apă la motor. În timp ce bărbatul ar fi mers cu una dintre femei pentru a lua apă, o alta a intrat în casă de unde a luat banii.


Polițiștii vâlceni au verificat domiciliul persoanei pe numele căreia era înmatriculat autoturismul, constatând că acesta îl înstrăinase de puțin timp. Totodată, au fost instituite filtre în scopul depistării autoturismului în trafic.

Femeile aveau prada într-o geantă

Autoturismul a fost depistat în zona Căciulata, cu sprijinul unui polițist, din cadrul Poliției orașului Dumbrăveni – I.P.J. Sibiu. Acesta a observat autoturismul în localitatea Lazaret și a urmărit-o cu autoturismul personal, aflându-se în timpul liber. Maşina a fost oprită în Călimănești.

Polițiștii au găsit banii asupra femeilor și într-o geantă. Una dintre femei reușise să o ascundă sub o tablă din apropierea terasei unui restaurant din zonă. Este vorba de suma de 50.500 de lei, 100 de euro și 23.500 forinți maghiari. De asemenea, au fost găsite 5 telefoane mobile și mai multe bijuterii, inele, cercei, brățări și lanţuri.
Cele 5 femei au fost preluate de către polițiștii din cadrul I.P.J. Sălaj, față de acestea efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS