19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Accident violent pe DN 6, la ieşire din Filiaşi

(VIDEO) Accident violent pe DN 6, la ieşire din Filiaşi

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs joi dimineaţă, pe DN 6, la ieşire din oraşul Filiaşi. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit după primele cercetări că şoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, ar fi adormit la volan.

Patru persoane au fost rănite grav în urma impactului dintre autoturismul Ford şi autoutilitara de transport valori (Foto: Lucian Anghel)

„Un bărbat de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care conducea un autoturism pe bulevardul Racoţeanu, din Filiaşi, la ieșirea din localitate, într-o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul oboselii, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat de 55 de ani, din Balş. Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani ar fi adormit la volan“, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Mai exact, bărbatul de 33 de ani, care conducea un Ford Galaxy, a intrat pe contrasens, unde autoturismul a fost lovit în plin de o autoutilitară de transport valori, care circula regulamentar din sens opus. Pasageri în Fordul condus de şoferul de 33 de ani erau soţia şi copilul lor, în vârstă de cinci ani.

Şoferul autoutilitarei a tras dreapta de volan pentru a evita accidentul, însă nu a reuşit (Foto: Lucian Anghel)

Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă SMURD, iar de la Filiaşi au fost trimise două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Dolj. Au fost transportaţi la spital cei doi conducători auto, dar şi soţia şi copilul şoferului din Drobeta Turnu Severin. Potrivit oamenilor legii, şoferul de 33 de ani a fost rănit grav în urma accidentului, iar celelalte trei victime au suferit leziuni care nu le pun viaţa în pericol. Poliţiştii doljeni au mai precizat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS