22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalRevelion cu bătaie în Râmnicu Vâlcea

Revelion cu bătaie în Râmnicu Vâlcea

Ceea ce trebuia să fie o noapte de distracție pentru sute de vâlceni, organizată la restaurantul unui hotel din municipiul Râmnicu Vâlcea, s-a transformat într-un coșmar. Petrecerea a fost stricată la un moment dat de o încăierare între mai multe persoane, scrie gazetavalceana.ro.
Incidentul a avut loc în noaptea dintre ani, în jurul orei 4.00, atunci când, nemulțumiți de muzica pregătită de organizatori, câțiva participanți au început să devină recalcitranți și s-au luat la bătaie. Martorii spun că în restaurant s-au împărțit scaune în cap, pumni și picioare, iar apoi scandalul s-a mutat afară, în curtea hotelului, până în momentul în care au intervenit mascații de la Jandarmeria Vâlcea, care au aplanat conflictul.
„Totul era în regulă până când, la un moment dat, unii participanți au fost nemulțumiți de muzică. Ei au cerut să fie schimbată muzica și au mers de mai multe ori la cei care se ocupau de partea muzicală. Ulterior, la masa nemulțumiților s-a dus unul dintre organizatori, iar atunci a început scandalul. Au început să se bată, să-și dea scaune în cap, să-și împartă pumni și picioare. Mai mult, au aruncat cu paharele și cu vesela de pe masă, iar unul dintre paharele aruncate a nimerit o fetiță în picior. A fost un dezastru, iar când au venit mascații, mulți dintre oamenii care au participat la Revelion au plecat acasă“, a declarat unul dintre martorii incidentului pentru sursa citată.
Potrivit ultimelor infor-mații, persoanele care au început scandalul au fost nemulțumite pentru că DJ-ul a refuzat să le pună manele.
Polițiștii au ridicat deja înregistrările video, iar la Poliția Municipală s-au depus plângeri penale împotriva bătăușilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS