17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalANM: Regim termic normal în Oltenia în următoarele două săptămâni

ANM: Regim termic normal în Oltenia în următoarele două săptămâni

Valorile termice se vor situa în Oltenia în limitele normale ale perioadei pe parcursul următoarelor două săptămâni, se arată în prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă în perioada 9-22 octombrie.
În Oltenia, temperaturile diurne vor fi în creștere până în data de 13 octombrie, de la valori, în medie, în jurul a 18 grade, la medii de 21 — 22 de grade. La sfârșitul primei săptămâni vremea se va răci ușor și astfel, media maximelor va fi de 19…20 de grade. În a doua săptămână a intervalului variațiile temperaturilor diurne nu vor fi semnificative, iar media acestora se va situa în jurul valorii de 18 grade. Până în data de 13 octombrie, temperaturile nocturne vor fi în creștere de la valori, în medie, de 5 — 6 grade, la medii în jurul a 9 grade.
La sfârșitul primei săptămâni temperaturile minime vor fi în scădere ușoară, iar media regională se va situa în jurul a 7 grade. În a doua săptămână variațiile temperaturilor nocturne vor fi nesemnificative și astfel, media acestora se va menține în jurul valorii de 7 grade. Probabilitatea de ploaie va fi redusă pe aproape tot parcursul intervalului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS