Marcajele mai există doar în poze (Foto: Eugen Măruță)
Marcajele mai  există doar în poze (Foto: Eugen Măruță)
Marcajele mai există doar în poze (Foto: Eugen Măruță)

Drumul Național 67C, dintre Novaci şi Rânca, a devenit o ade­­­vă­­rată provocare, având în vedere că de ani întregi drumarii nu au mai refăcut marcajele de pe carosabil. Odată cu apropierea sezonului rece, episoadele de ceaţă s-au înmulţit, aceasta apărând în diferite perioade ale zilei şi chiar seara, iar accesul pe drumul naţional respectiv a devenit o adevărată aventură şi chiar o provocare pentru conducătorii auto.
Conducerea Secţiei Târ­gu Jiu a Drumurilor Naţionale a precizat că firma care a câştigat licitaţia pentru realizarea marcajelor pe drumurile din judeţ încă nu a ajuns în Gorj şi se ocupă momentan de judeţul Vâlcea. „Din păcate, marcajele nu au mai fost refăcute de ceva vreme. Este vorba de fonduri, de organizarea unei licitaţii. Licitaţia s-a ţinut la Craiova. O să vedem dacă intră şi tronsonul de la Rânca. Ştiu că firma care a câştigat lucrează acum în Vâlcea şi aşteptăm să vină şi în Gorj“, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale. Marcajele de pe DN 67C Novaci – Rânca ar trebui să fie totuşi o prioritate pentru drumari, având în vedere că zona este intens circulată.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.