10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAu trecut cu BMW-ul printr-un gard de beton

Au trecut cu BMW-ul printr-un gard de beton

Un pasager din BMW-ul care s-a răsturnat a murit pe loc, iar șoferul și un alt pasager au fost răniți
Un pasager din BMW-ul care s-a răsturnat a murit pe loc, iar șoferul și un alt pasager au fost răniți

Un craiovean, de 22 de ani, și-a pierdut viața, iar alți doi tineri au fost răniți în urma unui accident rutier produs joi noapte, pe DN 55, în comuna doljeană Teasc.
Ofițerii Serviciului Rutier Dolj au stabilit că Mătușa Constantin, de 21 de ani, din comuna Malu Mare, în timp ce conducea un BMW pe DN 55, dinspre Bechet către Craiova, a pierdut controlul direcției după ce a intrat într-o curbă la dreapta. Mașina scăpată de sub control a ieșit de pe șosea, a lovit un cap de pod, după care a trecut printr-un gard de beton și s-a răsturnat într-o gospodărie.
În urma accidentului, Bogdan Geantă, de 22 de ani, din Craiova, pasager în BMW-ul condus de Mătușa, a murit pe loc. Șoferul și un alt pasager, un minor de 14 ani din Teasc, au fost răniți ușor și transportați la Spitalul de Urgență Craiova. Stelea Diaconu, proprietarul gospădăriei în care s-a răsturnat mașina scăpată de sub control, a povestit că tânărul care a decedat a fost aruncat din mașină. „Eram în casă, la televizor, când am auzit o bubuitură. Am ieșit să văd ce s-a întâmplat și am constatat că gardul e stricat, iar o mașină e în curte. Am văzut un băiat aruncat mai încolo, care a fost declarat decedat. Păcat de el, că era tânăr“, a spus bărbatul.
Un tânăr din Teasc a explicat că cei trei plecaseră înainte cu câteva minute de la un bar din comună, unde șoferul nu băuse nimic. Cele spuse de acesta au fost confirmate de polițiștii de la Rutieră, care l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
După primele cercetări și măsurători, polițiștii doljeni au stabilit că șoferul a pierdut controlul mașinii pentru că nu a adaptat viteza în curba la dreapta. Reprezentanții IPJ Dolj au declarat că șoferul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS