29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljContinuă asfaltarea pe Calea București

Continuă asfaltarea pe Calea București

De astăzi, firul din dreapta al Căii București va fi asfaltat, iar circulația se va desfășura pe firul din imagine, asfaltat săptămâna trecută (Foto: Arhiva GdS)
De astăzi, firul din dreapta al Căii București va fi asfaltat, iar circulația se va desfășura pe firul din imagine, asfaltat săptămâna trecută (Foto: Arhiva GdS)

Constructorul Delta ACM intră de astăzi să finalizeze și celălalt sens de mers al străzii Calea București, după ce săptămâna trecută a turnat stratul de uzură pe firul stâng.
„De mâine (astăzi – n.r.), echipele vor fi pe teren și vom proceda exact ca data trecută, doar că pe celălalt sens de mers. Poliția va închide și se va lucra în forță. Se va asfalta timp de trei zile. Profităm de vremea bună de așa manieră încât 1 decembrie să ne prindă cu Calea București aproape terminată. Lucrările mari s-au cam finalizat și s-a rezolvat, în mare parte, și cu trotuarele sparte. Încă mai sunt zone în care se lucrează, dar, într-o bună măsură, suntem rezolvați. Rugămintea mea pentru craioveni ar fi să evite zona Calea București în măsura în care se poate, să meargă pe Caracal, pe Rocadă, de așa manieră încât să ne mișcăm mai repede. Fac un apel și la cei care parchează de obicei în zonă, pentru a nu fi nevoie să ridicăm mașinile, astfel încât să putem asfalta“, a precizat administratorul public al Craiovei, Radu Preda.
Programul de asfaltare presupune închiderea câte unui tronson al străzii Calea București pentru fiecare zi. Astăzi se va închide traficul auto pe firul drept al străzii Calea Bucureşti, pe sectorul de drum cuprins între intersecţia cu bulevardul Carol I şi intersecţia cu strada Fraţii Goleşti. Mâine, circulația se închide pe tronsonul dintre intersecțiile cu străzile Frații Goleși și Spania, iar, vineri, pe cel dintre intersecțiile cu străzile Spania și Sărarilor. Circulația se va desfășura pe firul asfaltat săptămâna trecută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS