7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCe grădiniţe din Craiova vor fi deschise pe perioada verii

Ce grădiniţe din Craiova vor fi deschise pe perioada verii

Părinţii care nu au cu cine să-şi lase copiii pe perioada verii pot sta liniştiţi. În fiecare cartier din Craiova vor fi grădiniţe deschise în perioada vacanţei de vară. „La fiecare unitate de învăţământ preşcolar sunt afişate informaţii pentru părinţi cu privire la programul de funcţionare a grădiniţei pe perioada verii, dar şi decizia consiliului de administraţie cu privire la asigurarea hranei.
Părinţii trebuie să depună o cerere prin care să informeze conducerea grădiniţei despre dorinţa de a-şi aduce copiii la cursuri şi să prezinte un aviz medical al copilului pentru intrare în colectivitate.
Astfel, în perioada iulie-august 2015, copiii de grădiniţă vor avea posibilitatea de a urma cursurile instituţiilor de învăţământ preprimar, acolo unde sunt arondaţi sau în apropierea domiciliului, în alte unităţi similare“, a precizat Mihăiţă Stoica, purtător de cuvânt la ISJ Dolj.
Vă prezentăm mai jos lista grădinițelor care își vor continua activitatea și în vacanța de vară.
În iulie vor fi deschise următoarele unități: Grădiniţele cu Program Prelungit (PP) „Floare Albastră“ și „Phoenix“ în Craioviţa Nouă; Grădiniţele cu PP „Căsuţa cu Poveşti“ şi „Curcubeul copilăriei“ în Brazda lui Novac; Grădinițele „Sf. Ana“ şi „Nicolae Romanescu“ din Romaneşti; „Dumbrava Minunată“ în Calea Bucureşti – Institut; „Castelul fermecat“ în Valea Roşie; „Pinocchio“ în Rovine – Calea Bucureşti; „Căsuţa fermecată“ în Centru – Calea Severinului; „Traian Demetrescu“ și „Iedera“ în Centru; „Tudor Vladimirescu“ – Centru şi Gară.
În august, vor funcţiona grădiniţele „Piticot“, „Floarea Soarelui“, „Voinicelul“, „Otilia Cazimir“, „Eden“, „Elena Farago“, „Sf. Lucia“, „Paradisul copiilor“, „Căsuţa piticilor“ şi „Tudor Vladimirescu“.
Spre deosebire de anii trecuţi, în această vară o singură unitate de învăţământ nu va funcţiona pe perioada vacanţei, Grădiniţa cu Program Prelungit „Petrache Poenaru“ din Rovine – Calea Bucureşti, deoarece la acest imobil se desfăşoară lucrări la acoperiş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS