Trei persoane, un bărbat de 39 de ani, şi cele două fiice, de 9 şi respectiv 15 ani, au fost găsite spânzurate într-o anexă a gospodătiei familei din comuna Bobiceşti, judeţul Olt. Din primele informaţii oferite de  reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Dan Tudosie  fusese externat de la psihiatrie în cursul zilei de miercuri, fiind tratat de alcoolism.

În acest moment criminaliştii se află la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care au murit cele trei persoane. Cel mai probabil, bărbatul şi-a spânzurat fetele, după care s-a sinucis în acelaşi mod. Poliţiştii au mai stabilit că, astăzi, bărbatul şi cele două fete erau singuri acasă pentru că soţia era plecată la părinţii săi.

Rudele călăului propriilor copii spun că bărbatul era destul de violent, având dese scandaluri cu soția, dar niciodată nu s-ar fi gândit că poate fi în stare de așa ceva.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.