11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Începe concursul "Stelele Olteniei" la Slatina

Olt: Începe concursul „Stelele Olteniei” la Slatina

Cea de a VIII-a ediţie a Concursului Naţional de Muzică Uşoară şi Dans Modern pentru Copii „Stelele Olteniei” se va desfăşura, la sfârşitul acestei săptămâni, la Slatina, transmite gazetanoua.ro.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 24 octombrie, ora 18.00, la Casa de Cultură a Tineretului Slatina. Sâmbătă de la ora 9.00, pe traseul Complex Winmarkt – Vâlcea – Casa de Cultură a Tineretului, are loc tradiţionala paradă a costumelor,  dacă vremea va permite. O oră mai târziu va debuta spectacolul concurs,

Secţiunea „Dans Modern” are loc în sala de spectacole a Casei de Cultură a Tineretului Slatina, iar cea de „Muzică Uşoară” la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Casa de Cultură a Tineretului Slatina găzduieşte sâmbătă după-amiaza, de la ora 18.00, şi festivitatea de premiere şi Gala Laureaţilor a Concursului „Stelele Olteniei”.
Anul trecut, trofeul Concursului Naţional de Muzică Uşoară şi Dans Modern pentru Copii „Stelele Olteniei” a fost obţinut de Denisa Pârvu, de la Palatul Copiilor Călăraşi, Denisa Perpelea, de la Liceul cu Program Sportiv Slatina şi de Narcisa Bagiu, de la Palatul Copiilor Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS