25.6 C
Craiova
sâmbătă, 6 iunie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Craiova: Cea de-a VI-a ediţie a proiectului OlteniaStar începe pe 3 noiembrie

Craiova: Cea de-a VI-a ediţie a proiectului OlteniaStar începe pe 3 noiembrie

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj organizează în perioada 3-12 noiembrie 2014 cea de-a VI-a ediţie a  proiectului  OlteniaStar.

Proiectul are ca scop descoperirea şi promovarea tinerilor talentaţi din regiunea Oltenia în domeniile muzicii, literaturii şi artelor plastice şi se desfăşoară sub forma unui concurs.
Faţă de anii precedenţi ediţia de anul acesta este o ediţie regională,  probele concursului vor avea  loc la  Liceul de Arte Marin Sorescu din Craiova  în zilele de 4, 5, 6 noiembrie, iar finala  în data de 12 noiembrie 2014.
La concursul regional “OlteniaStar” pot participa tineri cu vârsta între 14 şi 19 ani  din zona Olteniei- judeţele Dolj, Gorj, Olt, Mehedinţi şi Vâlcea.
Probele de concurs sunt: artă plastică cu secţiunile: grafică, pictură, caricatură, muzică cu secţiunile: muzică uşoară, muzică populară, muzică folk şi poezie cu  secţiunea – creaţie.
Inscrierea participanţilor se face prin completarea unei fişe de înscriere care se găseşte pe site-ul DJST Dolj www.dsjt.ro şi la sediul DJST Dolj din str. Gheorghe Doja nr. 2, Craiova- Compartiment tineret.
Fişele  de înscriere vor fi transmise  Direcţiei  Judeţeane  pentru Sport şiTineret Dolj până la data de  27 octombrie 2014 prin fax la nr. 0251431806, scanate pe adresa de email [email protected], sau la sediul. Fişele vor fi  însoţite de copie după cartea de identitate şi de negativele pentru probele de muzică.

Ocupanții locurilor I-III  vor beneficia de  o execursie tematică  gratuită și de promovarea  talentului în cadrul unor evenimente culturale organizate de DJST Dolj şi de parteneri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Sorin Cârțu, jenat și deranjat de atitudinea jucătorilor din...

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, nu a...

ȘTIRI GdS

Sorin Cârțu, jenat și deranjat de atitudinea jucătorilor din...

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, nu a avut niciun motiv să zâmbească după primul amical al zilei, cu FC Viitorul. El s-a...

Constanța. O fetiță de 4 ani a murit într-un...

O fetiţă de aproape 4 ani a fost găsită moartă de pompieri într-o anexă a unei case, din localitatea Vlahi, unde a...

Durere de nedescris pentru Patricia Țig. Tatăl ei a...

Patricia Ţig, 25 de ani, jucătoarea din România clasată pe locul 85 WTA, trece prin clipe dificile. Tatăl ei, care este totodată și antrenor,...

Ministru demis după achiziția de acadele de 2 milioane...

Ministrul Educației din Madagascar a fost demis din cauza deciziei sale de a achiziționa acadele în valoare de 2 milioane de dolari,...

Fără carantină în Franța, indiferent de gravitatea unui al...

Franţa nu va impune o altă carantină generală în ţară, chiar dacă un al doilea val de COVID-19 ar lovi în toamnă,...

Primarul din Washington denumește o piață „Viețile negrilor contează”

Primarul din Washington DC a schimbat numele unei piețe de lângă Casa Albă în „Black Lives Matter Plaza” (Viețile Negrilor Contează), drept...