17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Amenzi de peste 34.000 de lei pentru şoferii şi pietonii mehedinţeni

Amenzi de peste 34.000 de lei pentru şoferii şi pietonii mehedinţeni

-

Polițiștii Serviciului Rutier și Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au acționat pentru identificarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulaţie și pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.

Ofițerii și agenții de poliție au urmărit conștientizarea conducătorilor de autovehicule și a pasagerilor asupra importanței utilizării centurii de siguranță, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulația pietonilor, depășirea, acordarea de prioritate dar și depistarea conducătorilor auto care consumă alcool la volan.
Polițiștii au controlat 165 autovehicule și au legitimat un număr de 173 persoane, constatând 159 abateri la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost sancționați 29 de conducători auto care au depășit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 37 șoferi care nu purtau centura de siguranță. Polițiștii au mai aplicat 4 sancțiuni contravenționale pentru defecțiunile tehnice constatate, iar 4 sancțiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare.

Valoarea sancțiunilor aplicate în ultimele 24 de ore este de 34.240 lei.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.