10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Începe distribuirea cererilor de acordare a ajutoarelor băneşti pentru încălzirea locuinţei

Craiova: Începe distribuirea cererilor de acordare a ajutoarelor băneşti pentru încălzirea locuinţei

Primăria Municipiului Craiova anunţă că începând cu data de 15.10. 2014, va derula activitatea de distribuire a cererilor de acordare a ajutoarelor băneşti pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică, energie termică, gaze naturale, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, pentru sezonul rece noiembrie 2014 – martie 2015.

Distribuirea cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei se va face astfel:
Pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, energie electrică sau cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri, distribuirea cererilor se va face de la sediul Biroului Alocaţii, Indemnizaţii, Ajutoare încălzire locuinţe, din str. Mitropolit Firmilian nr.14. Pentru încălzirea locuinţei cu energie termică distribuirea şi înregistrarea cererilor se va face prin Asociaţiile de Proprietari/Locatari;

Înregistrarea cererilor şi declaraţiilor pe propria răspundere de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei se va face la sediul Biroului Alocaţii, Indemnizaţii, Ajutoare încălzire locuinţe, începând cu data de 15.10.2014 şi până la 20.11.2014 pentru luna noiembrie a.c. şi până pe data de 20 a fiecărei luni pentru perioada rămasă a sezonului rece, de luni până joi între orele 8.30 – 16.00 şi vineri între orele 8.30 – 13.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS