13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCondamnat la închisoare pentru că i-a tăiat gâtul soţiei

Condamnat la închisoare pentru că i-a tăiat gâtul soţiei

Bebe Mladin
Bebe Mladin

Un bărbat, de 62 de ani, din comuna gorjeană Teleşti, a fost condamnat marţi de Tribunalul Gorj la patru ani şi şase luni de închisoare pentru tentativă de omor.
Bebe Mladin a fost judecat în stare de arest preventiv şi a fost acuzat de procurori că i-a tăiat gâtul soţiei sale, care a fost la un pas să îşi piardă viaţa. Tragedia a avut loc în această vară, soţul dorind să îşi pedepsească nevasta, de 56 de ani, pe care o acuza de infidelitate. Eugenia Mladin, soţia lui Bebe Mladin, nu s-a constituit parte civilă în proces. Sentinţa poate fi atacată cu apel. Cei doi soţi sunt căsătoriţi din 1975, iar între aceştia au avut loc foarte des conflicte.
„Inculpatul Mladin Bebe, care este căsătorit cu M. E., de 56 de ani, din 1975, şi au împreună trei copii majori, obişnuieşte să consume băuturi alcoolice şi pe acest fond devine violent şi îşi agresează soţia. Pe 28 iulie 2014, în jurul orei 19.00, după ce consumase circa 750 ml de ţuică, inculpatul a avut o discuţie contradictorie cu soţia sa, ocazie cu care a luat un cuţit cu lungimea totală de 30 cm şi lama de 17,5 cm, aflat pe masa din camera în care dormeau, cu care i-a aplicat o lovitură soţiei sale, M.E., în zona gâtului, latero-cervicală stânga, în timp ce aceasta se afla aşezată pe marginea patului“, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS