12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Doi morţi şi doi răniţi într-un accident rutier produs pe DN6

Mehedinţi: Doi morţi şi doi răniţi într-un accident rutier produs pe DN6

Două persoane au decedat şi alte două au fost rănite, azi noapte, în urma unui accident rutier produs pe DN 6, între Orşova (jud. Mehedinţi) şi Topleţ (jud. Caraş Severin), între un autotren şi o autoutilitară.

Autoutilitara în care se afla şoferul şi un alt pasager circula pe DN 6, pe direcţia Orşova – Caraş Severin, când a intrat în coliziune frontală cu un TIR care circula din sens opus.
La faţa locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi care a scos trupurile şoferilor din cele două autovehicule. Medicii din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi au încercat să resusciteze cele două persoane dar acestea au decedat în urma impactului.
Potrivit medicului Eleodor Mihuţ din cadrul SJA Mehedinţi, la Spitalul din Orşova au fost transportaţi alţi doi pasageri din autotutilitară şi din TIR, pentru îngrijiri medicale, aceştia fiind răniţi.
În urma accidentului circulaţia a fost blocată pe DN6, între Orşova şi Topleţ, dar a revenit la normal în această dimineaţă, după ce autovehiculele implicate în accident au fost îndepărtate de pe carosabil.

Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS