7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un bărbat a fost prins, după ce a furat o geantă dintr-o maşină

Craiova: Un bărbat a fost prins, după ce a furat o geantă dintr-o maşină

Foto: ph-online.ro
Foto: ph-online.ro

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au identificat, ieri, autorul furtului unor bunuri dintr-un autoturism, comis în data 20.09.2014.

În ziua furtului, poliţiştii Secţiei 1 Craiova au fost sesizaţi de către Ș. Minel, din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras din interiorul autoturismului său, parcat la domiciliu, o geantă de damă cu acte și bani, cauzându-se un prejudiciu de paroximativ 1.200 lei.
În baza mandatului de percheziţie emis de magistraţii Judecătoriei Craiova, poliţiştii Secţiei 1 Craiova au efectuat, ieri, o percheziție domiciliară la locuința lui D. Marin, de 54 de ani, din Craiova, în urma căreia bărbatul a fost condus la sediul secției, unde prin cercetările efectuate şi probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că el este autorul furtului. De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul a fost însoţit de S. Ionuț, de 42 de ani, iar împreună au spart geamul  de la portiera dreapta spate a autoturismului şi au furat geanta cu actele şi banii.
Prejudiciul total în valoare de 1.200 lei, a fost recuperat în totalitate.
În cauză, a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de inculpatul D. Marin, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi, 03.10.2014, să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea lui S. Ionuţ,  care se sustrage cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS