10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Accident rutier grav, la Radomirești

Olt: Accident rutier grav, la Radomirești

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme de teren a avut loc în această dimineață, la Radomirești, județul Olt. Trei  barbați au fost răniți, dintre care unul a avut nevoie de transferul cu ajutorul elicopterului SMURD, către Spitalul Bagdasar-Arseni din București.

Pompierii de  la Detașamentul Caracal și Garda Stoenești și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță au intervenit în această dimineață, în jurul orei 05.15, pe Drumul European 70, în afara comunei Radomirești, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier. Șoferii celor două autoturisme de teren implicate în accident, au rămas încarcerați în autovehiculele avariate.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, dotate cu accesorii pentru descarcerare, de la Detașamentul Caracal și Garda Stoenești și două echipaje SMURD de la aceleași subunități. Pompierii de la descarcerare au acționat, concomitent, pentru extragerea celor două victime din autoturisme, iar echipajul SMURD a preluat un pacient, în vârstă de 25 de ani, din comuna Traian, pasager pe scaunul din dreapta față al unuia dintre vehicule. Cei doi șoferi, unul în vârstă de 35 de ani, din Caracal, iar celălalt, de 65 de ani, cu cetățenie română și austriacă, au fost transportați, politraumatizați prin accident rutier, la CPU Caracal, respectiv UPU Slatina.

Tot la CPU Caracal a ajuns și bărbatul preluat de echipajul SMURD, fără răni sau traumatisme grave. După examinarea bărbatului de 65 de ani la UPU Slatina, cadrele medicale au luat decizia transferului acestuia la Spitalul Bagdasar-Arseni din București, cu ajutorul elicopterului SMURD Craiova.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS