18.8 C
Craiova
marți, 4 august, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Doctoriţa Vodislav, tot în arest la domiciliu

Doctoriţa Vodislav, tot în arest la domiciliu

Doctoriţa Dana Vodislav, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, nu a scăpat nici ieri de arestul la domiciliu. Medicul oftalmolog, trimis în judecată, alături de alţi colegi, pentru trafic de influenţă, s-a prezentat ieri la Tribunalul Gorj, în speranţa că magistraţii îi vor ridica interdicţia de a nu părăsi domiciliul din Târgu Jiu, unde se află arestată de mai multe luni. Judecătorul a respins însă cererea avocaţilor Danei Vodislav. Medicul mai are la activ o condamnare de un an de închisoare cu suspendare pentru luare de mită. Actualul dosar în care este judecată are legătură cu permisele auto eliberate fraudulos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

București: Un bărbat a murit în urma unui scandal...

În această dimineață, în jurul orei 03.00,...

ȘTIRI GdS

Tramvaiele Craiovei vin din Ucraina

Aşa arată unele modele de tramvaie produse de firma ucraineană Tatra-Yug.

S-a lansat licitaţia pentru lotul de 30 de autobuze...

Primăria Craiova a lansat licitaţia pentru lotul de 30 de autobuze electrice, cu lungimea de circa 12 metri. Contractul presupune şi achiziţia a 30 de staţii de încărcare lentă şi 7 staţii de încărcare rapidă.
00:03:15

Proteste la primăria Moţăţei: Unde este islazul comunal?

Zeci de ciobani din Moţăţei s-au adunat, ieri de dimineaţă, în curtea primăriei. Oamenii sunt revoltaţi pentru că nu au unde să...

Tânăr de 17 ani, găsit înecat într-un ștrand din...

Un tânăr de 17 ani, din Brădești, a fost găsit înecat, luni, într-un ștrand din localitatea doljeană Ișalnița.  Potrivit...

Terasele rămân deschise în Râmnicu Vâlcea și după ora...

Municipalitatea din Râmnicu Vâlcea sprijină sectorul HoReCa de la nivel local şi nu impune închiderea teraselor la ora 23.00.

Râmnicu Vâlcea: Noua stație de taxiuri în zona Cina

Noua staţie de taximetre din zona ”Cina” se va amenaja respectând doleanţele taximetriştilor, potrivit municipalității din Râmnicu Vâlcea.