10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovean de 27 de ani, băgat în spital de Pavel Surdu

Craiovean de 27 de ani, băgat în spital de Pavel Surdu

Ion Pavel Boboc Surdu este cercetat de poliţiştii doljeni pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, după ce azi-dimineaţă a bătut un craiovean de 27 de ani, pe Daniel Niculescu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, de dimineaţă, în jurul orei 6:30, poliţiştii de la Secţia 3 au fost anunţaţi că în apropierea restaurantului Intim din cartierul Lăpuş a avut loc un scandal în urma căruia Daniel Niculescu a fost lovit şi rănit de Ion Pavel Boboc Surdu. Tânărul rănit a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, în acest moment fiind internat la Secţia de Neurochirurgie, la Reanimare. Potrivit medicilor, pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral parietal.

Poliţiştii nu au oferit prea multe informaţii despre acest caz şi au lăsat să se înţeleagă numai faptul că victima agresiunii era în stare de ebrietate. Oamenii legii nu cunosc nici în acest moment care este starea de sănătate a lui Daniel Niculescu. „Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au identificat victima agresiunii ca fiind un bărbat de 27 de ani, din Craiova, care era sub influenţa băuturilor alcoolice. S-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi, în continuare, se fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt”, a declarat pentru GdS Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Familia tânărului bătut spune că acesta este în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Craiova, iar rudele lui se tem ca nu cumva agresorul şi apropiaţii acestuia să încerce muşamalizarea cazului. „Am aflat de la doctori că băiatul meu are mai multe cheaguri de sânge pe creier şi că este în stare gravă, este intubat. De azi dimineaţă stau la uşă şi nu ştiu ce se întâmplă. Am înţeles că a fost bătut de un anume Surdu, un băiat de avocat, şi îmi e frică să nu încerce muşamalizarea cazului”, a declarat Constanţa Niculescu, mama lui Daniel Niculescu. De altfel, IPJ Dolj nu a făcut public acest incident, ci doar a confirmat scandalul în urma întrebărilor adresate de GdS.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS