19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Studenţii, instruiţi să devină vizibili online pentru angajatori

Craiova: Studenţii, instruiţi să devină vizibili online pentru angajatori

Studenţii craioveni sunt invitaţi să participe mâine la un program care îşi propune să îi ajute să devină mai vizibili pentru angajatori în mediul online. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, începând cu ora 10:00 şi se desfăşoară în cadrul proiectului „Excel by the Power of Word”, fiind organizat de Asociaţia Tineretul ONU  Craiova, împreună cu EESTEC Craiova și Asociația Evolve.

Programul este structurat în două părți și este finanțat prin proiectul „De la Comunități pentru Comunitate”. Prima parte s-a desfăşurat în perioada 24 -25 februarie, iar partea cea de-a doua va avea loc în zilele de 27 şi 28 ale lunii, sub deviza „Post 2015”. Mâine studenţii vor învăţa să îşi facă un cont profesional pe rețelele sociale, vor afla alte modalități prin care se pot face vizibili online, în rândul angajatorilor, precum și diferite tehnici de branding personal online. Obiectivul acestei părți este acela de a oferi o oportunitate studenților de a se afirma în mediul online ca un candidat ideal pentru un job.

„De la Comunităţi la Comunitate” este un proiect implementat de Asociaţia de Comunicare şi Relaţii Publice PR Pătrat în parteneriat cu JCI Craiova. Proiectul a început în octombrie 2013 şi este implementat până la finalul lunii februarie. Acest program răspunde nevoii de a creşte gradul şi calitatea colaborării dintre ONG-uri, ca strategie de asigurare a sustenabilităţii acestora şi a intervenţiilor lor pentru dezvoltarea comunităţilor locale. Proiectul facilitează constituirea ONG-urilor din Craiova într-o comunitate de practică, solidară, eficientă şi durabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS