19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGral Medical desfăşoară campania “Dăruim iubire” în toate clinicile din ţară

Gral Medical desfăşoară campania “Dăruim iubire” în toate clinicile din ţară

Începând cu 14.02.2014, Gral Medical desfăşoară în reţeaua naţională de clinici, campania “Dăruim iubire”, campaniă dedicată persoanelor dragi, unde fiecare participant are posibilitatea de a primi în dar un serviciu medical.

Luna Februarie este luna dedicată Iubirii, persoanele sărbătoresc alături de cei dragi, indiferent că este vorba de Ziua Sfântului Valentin sau de ziua dedicată românilor- Dragobetele. Odată cu trecerea iernii, natură este însufleţită de iubire, iar forţele telurice prind viaţă într-o armonie cu păsările, plantele şi întreagă suflare. Oamenii resimt această atmosfera “cupidoniana” de aceea se lasă purtaţi de sentimente puternice, iar ziua dedicată iubirii devine un imbold de sărbătoare pentru tot anul.

Pentru a dărui şi a primi iubire cu toţii ne dorim să fim sănătoşi, de aceea Gral Medical oferă tuturor participanţilor o ecografie gratuită pentru o persoană dragă.
Campania “Dăruim iubire” se desfăşoară în perioada 14.02.2014 – 14.03.2014.În toate clinicile Gral Medical pentru o ecografie (abdominală, mamară, tiroidiană, ecocardiografie) solicitată se oferă încă o ecografie gratuită pentru persoană dragă (partener de viaţă, iubit, copii, părinţi, prieteni etc). Mai mult de atât, fiecare participant din cadrul campaniei beneficiază suplimentar de 50% reducere* la un consult de specialitate aferent clinici participante (Alergologie, ORL, Medicină internă, Endocrinologie, Cardiologie).

Vino pe perioada campaniei “Dăruim iubire!” cu persoană dragă în clinică ONCOFORT Craiova, str. Brestei, nr. 3 (vis-a-vis CEZ) şi vei primi 2 ecografii la preţ de una singură.

Important!
În cazul în care ecografiile vor avea preţuri distincte, ecografia gratuită va fi cea cu preţul cel mai mic. Campania nu se cumulează cu alte reduceri oferite din cadrul reţelei de clinici Gral Medical.

Detalii şi programări se pot obţine direct la call center *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau online pe www.gralmedical.ro

* Clinicile participante pot oferi toată lista de consultaţii sau numai o parte (acolo unde nu se pot acoperi toate specialităţile), de aceea va rugăm să solicitaţi disponibilitatea la finalizarea programării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS