12 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA ucis-o pe femeia cu care a trăit 18 ani

A ucis-o pe femeia cu care a trăit 18 ani

O femeie din judeţul Mehedinţi a trăit 18 ani împreună cu cel care până la urmă i-a luat viaţa. Deşi se pare că niciodată nu a fost agresiv cu femeia lui, Ionică Albu, din comuna Vânători, a bătut-o zilele trecute atât de tare încât şi-a dat ultima suflare în urma loviturilor primite. Bărbatul este cunoscut în sat ca un om gospodar, care muncea la câmp ca să îşi câştige pâinea. Nimeni nu înţelege ce s-a petrecut între cei doi, dar se pare că alcoolul a pus stăpânire pe mintea omului.
După ce a bătut-o şi şi-a dat seama că ceea ce a făcut este foarte grav, bărbatul a sunat la 112, anunţând însă că femeia lui a fost lovită de calul din gospodărie şi nu mai respiră. Părea foarte îngrijorat şi afectat, motiv pentru care, iniţial, autorităţile l-au crezut. Expertiza medico-legală l-a dat însă de gol. Pe trupul femeii nu au fost descoperite urme specifice unei lovituri de copită de cal.
Anchetatorii spun că majoritatea loviturilor au fost aplicate în zona abdomenului. „S-a dispus măsura arestării preventive pentru 29 de zile. Inculpatul este suspectat că şi-ar fi omorât concubina prin lovituri repetate. Există un raport medico-legal, care stabileşte fără nici un dubiu că moartea a fost violentă, a fost cauzată de traumatismele suferite, multiple fracturi costale generate de loviturile aplicate de inculpat“, a declarat procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Judeţean Mehedinţi.
Deşi criminalul îşi susţine nevinovăţia, magistraţii Tribunalului Judeţean Mehedinţi au dispus în cazul acestuia arestarea preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă între 10 şi 20 de ani şi un spor de o pătrime pentru violenţă în familie.
Apărarea a formulat recurs la decizia magistraţilor, care se va judeca la Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS