Acasă Local Coffe shopuri cu canabis în America

Coffe shopuri cu canabis în America

-

În Statele Unite se vor deschide, la 1 ianuarie, primele „coffee shop“-uri unde se va putea comercializa canabis în scopuri recreative, primele state în care vor funcţiona aceste localuri fiind Washington (nord-vest) şi Colorado (vest), relatează Agerpres.
În timp ce cultivatorii de canabis au motive de bucurie, autorităţile americane sunt preocupate mai ales de modul de impozitare a acestei noi activităţi comerciale, cel puţin în forma sa legală.
Anumite companii au anunţat deja organizarea unor excursii în cele două state în care vor aparea primele „coffee shop“-uri şi care în luna noiembrie au legalizat prin referendum consumul de canabis în scopuri recreative.
„Noutatea însăşi atrage oameni din toate părţile. Vin oameni cu maşinile din Texas, din Arizona şi din Utah numai pentru a face parte din istorie“, a explicat Adam Raleigh, patronul furnizorului de canabis Telluride Bud Company.
Consumul de canabis în scop medical este deja legal şi reglementat în 19 state din componenţa SUA, iar în majoritatea acestora consumul de canabis în scop recreativ nu este considerat un delict.

ȘTIRI VIDEO GdS