15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCasa Ghincea vă invită să petreceţi româneşte Crăciunul şi Anul Nou

Casa Ghincea vă invită să petreceţi româneşte Crăciunul şi Anul Nou

Crăciunul este o sărbătoare magică pe care trebuie să o petrecem alături de cei dragi, cu bucate alese, muzică şi voie bună. Toate aceste ingrediente sunt oferite de Casa Ghincea, într-un cadru aparte, un loc cu totul special, în care să petreceţi clipe de neuitat, fie că alegeţi crama, salonul rustic sau cel clasic. „Trăieşte româneşte“, cu respect pentru clientul ce-ţi trece pragul, pentru „omul care vine să mănânce şi care trebuie să simtă că-i râde stomacul“ sunt doar câteva din devizele după care se conduc soţii Ghincea. Rezervările pentru petrecerea Crăciunului şi Anului Nou au început să se facă de ceva vreme, iar cei care doresc să trăiască magia Sărbătorilor la Casa Ghincea trebuie să se grăbească.
Preparatele servite în restaurant sunt speciale, făcute în casă, indiferent dacă optaţi pentru un meniu tradiţional, după reţete de familie, păstrate cu sfinţenie, sau că doriţi, dimpotrivă, ceva, fin, sofisticat, pentru a vă desfăta simţurile şi a vă impresiona prietenii. De Crăciun, Casa Ghincea vă pregăteşte o masă tradiţională, cu piftie, salată de boeuf, tobă, lebăr, caltaboş, şorici, slană, ceapă roşie, telemea de capră, măsline, ruladă de brânză, roşie, după care o gustare caldă cu sărmăluţe, cârnaţi trandafir, carne la găleată, cartofi ţărăneşti, salată de murături. Mesenii vor avea şi o surpriză, pe terasă se va prepara proţap de viţel şi miel, cu nelipsitele murături româneşti, cu ţuică fiartă şi vin fiert.
De Revelion, oaspeţii vor avea un meniu combinat, cu patru feluri de preparate pentru a deservi şi gusturile cele mai pretenţioase. Ouă de prepeliţă cu tarhon; crevete cu somon fume; tartă cu gorgonzola, camembert, strugure şi nucă; sparanghel cu prosciutto; tartine cu icre negre şi de Manciuria; ruladă cu ciuperci; ruladă de caşcaval cu fructe confiate; smochine cu brânză fresh. Felul doi este format din file de şalău pe pat de cartofi cu dovlecei şi sos de vin cu capere. La felul trei, nelipsitele şi extrem de căutatele sărmăluţe în foi de varză cu ciolan, smântână, mămăliguţă şi ardei iute; muşchiuleţ de porc împletit cu cartofi copţi şi smântână şi gogoşari acri. Pe lângă toate acestea, clienţii sunt serviţi cu fructe, tort şi vor avea acces la „open bar“.
Şi pentru ca atmosfera să fie de sărbătoare şi oaspeţii să se simtă cât mai bine, pe tot parcursul serii de Crăciun le vor fi alături Taraful Cosmin Streaţă şi Taraful Cornel Cojocaru, iar în noaptea de Revelion – Taraful Cosmin Streaţă, Petrică Mâţu Stoian, Sorin Lepădatu, Livia Celea, Dana Sobaru, iar la etajul I Taraful Vasile Tapota Lătăreţu, din Gorj.

Mai multe detalii şi rezervări se pot face la numărul de telefon 0769.920.410 sau la adresa: str. Madona Dudu, nr. 31 (lângă Inspectoratul Şcolar Judeţean).

„Calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul unui efort inteligent!“. Gabi şi Marie Louise Ghincea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS