25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞedinţă extraordinară a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea

Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea

Emilian Frâncu, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, a convocat Consiliului Local în şedinţă extraordinară, în data de 12.11.2013, ora 10.00, în sala de şedinţă a primăriei.
Ordinea de zi a şedinţei extraordinare este următoarea:
– Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciului public de asistenţă medico-socială pentru persoanele vârstnice şi a documentaţiei de atribuire pentru concesionarea acestuia.
– Raport şi proiect de hotărâre privind organizarea unor evenimente cu ocazia Zilei  “Sfântului Andrei”, a Zilei Naţionale a României şi a Zilei  “Sfântului Nicolae”.
– Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie pentru obiectivul de investiţie “Modernizare strada Episcop Climent”.
– Raport şi proiect de hotărâre privind atribuirea şi schimbarea denumirii unor artere de circulaţie în municipiul Râmnicu Vâlcea.
– Raport şi proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea ETA SA.
– Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Comisiei Locale de Ordine Publică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS