25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMotociclistă băută, rănită într-un accident rutier

Motociclistă băută, rănită într-un accident rutier

O tânără, de 26 de ani, din Timişoara, care conducea o motocicletă Suzuki în Craiova deşi băuse, a fost rănită într-un accident produs ieri dimineaţă, în sensul giratoriu amenajat la intersecţia străzilor Calea Bucureşti, Ştefan Cel Mare, Unirii şi Brestei.
Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, ieri-dimineaţă, în jurul orei 4.30, Gilda Vasilescu, de 26 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea o motocicletă Suzuki pe Calea Bucureşti, când a ajuns în zona sensului giratoriu de la intersecţia cu strada Ştefan Cel Mare, a pierdut controlul motocicletei şi a căzut. Tânăra a fost rănită în urma accidentului şi transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit o fractură deschisă la genunchiul piciorului drept.
Potrivit procedurii, poliţiştii de la Rutieră au rugat-o pe tânăra de 26 de ani să sufle în aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de… 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii craioveni au mai stabilit că altă cauză a producerii accidentului în care a fost rănită motociclista a fost şi viteza excesivă. Pe numele Gildei Vasilescu a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS