7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRenault aruncat de pe drum de tir

Renault aruncat de pe drum de tir

Un vâlcean a fost rănit grav, ieri, în apropierea localităţii Pieleşti, după ce maşina cu care circula pe DN 65 a fost lovită de un tir al cărui şofer a pierdut controlul direcţiei.
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat pentru GdS că, ieri, în jurul orei 13.30, Florin Marin, de 27 de ani, din localitatea Scăeni, judeţul Prahova, care conducea un tir pe DN 65, la ieşirea din comuna Pieleşti a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit un Renault Clio care circula regulamentar din sens opus.
În urma impactului, Renaultul a fost proiectat în afara drumului şi s-a răsturnat, iar şoferul maşinii, Eugen Ştefan, de 34 de ani, din judeţul Vâlcea, a fost rănit grav în urma accidentului. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova cu o ambulanţă SMURD, unde a primit primele îngrijiri medicale.
Nici după ce a lovit Renaultul prahoveanul nu a reuşit să stăpânească tirul, autovehiculul oprindu-se pe jumătate în afara drumului.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că şoferul tirului este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS