5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Controale ale poliţiei economice

Dolj: Controale ale poliţiei economice

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj împreună cu inspectori din cadrul DSVSA Dolj au organizat şi executat sâmbătă o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „panificaţiei şi produselor de patiserie” în judeţul Dolj, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

În cadrul acţiunii au fost controlate 7 societăţi comerciale care au ca obiect de activitate panificaţia, controale în urma cărora au fost constatate 5 nereguli de natură contravenţională, pentrusancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare totală de 10.200 lei şi au fost confiscate produse în valoare totală de 1.883 lei.

Spre exemplu, cu ocazia controlului efectuat la o brutărie din Craiova, s-a constatat că reprezentanţii acesteia au comercializat cantitatea de 1.104 pâini fără a elibera documente de vânzare în acest sens. Societatea a fost sancţionată contravenţional cu amendă în sumă de 6.000 lei, dispunându-se confiscarea sumei de 883 lei, reprezentând contravaloarea a celor 1.104 pâini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS