15.5 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: A început ediția de vară a programului GROW

Craiova: A început ediția de vară a programului GROW

Astăzi au avut loc primele cursuri din cadrul proiectului „GROW”, organizat de AIESEC şi Şcoala de Valori, desfăşurate în Universitatea din Craiova, la orele 13:00 şi 15:00, iar în Caracal, cursurile vor începe sâmbătă, şi vor avea loc în Liceul teoretic „Mihai Viteazu”.

Evenimentul de deschidere a avut loc luni, 17 iunie, la Facultatea de Agronomie,în Craiova, iar în Caracal, pe 18 iunie, unde elevii înscrişi au făcut cunoştinţă cu echipa de organizare a proiectului care au prezentat şi câteva elemente specifice pentru cultura lor. Cei 4 studenţi străini, care participă la program, provin din ţări precum Grecia, Pakistan, Slovacia şi Hong Kong, şi vor oferi elevilor o experienţă de neuitat în această vară.
GROW promovează conceptul de Practice, Learn, Step Up fiind singurul program inovativ de educaţie non-formală din România construit pe un curriculum de 4 ani, cu scopul de a oferi tinerilor, pe toată perioada liceului, un conţinut educaţional complementar activităţii lor şcolare.
Sesiunile de pregătire pentru elevii ce urmează ca în septembrie să intre în clasa a XI-a şi a XII-a se vor desfăşura timp de 6 săptămâni, în perioada iunie – iulie 2013 sub forma a 10 ateliere de lucru interactive susţinute în limba engleză de către studenţii internaţionali, într-un mediu tineresc, dominat de multiculturalitate şi diversitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS