7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu început înscrierile pentru concursul de titularizare

Au început înscrierile pentru concursul de titularizare

Astăzi au început înscrierile pentru concursul de titularizare şi suplinire pe posturile din învăţământul preuniversitar, înscrieri care se vor derula până pe 17 mai. La nivelul judeţului Dolj au fost scoase la concurs 800 de norme şi fracţiuni de norme, din care doar 40 de posturi sunt titularizabile.

În Dolj s-au organizat patru centre de concurs unde se depun dosarele, toate în Craiova. La Colegiul Tehnic Energetic se fac înscrieri pentru concursul de titularizare şi suplinire pentru disciplinele Matematică, Informatică, Chimie, Biologie şi discipline tehnice. La Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trişcu” se fac înscrieri pentru Limba şi literatura română, limbi străine, profesor documentarist şi discipline teologice. La Liceul Tehnologic Căi Ferate se fac înscrieri pentru educatoare şi învăţători, învăţământ special, profesor în cabinete şcolare şi asistenţă pedagogică. Cel de-al patrulea centru este organizat la Şcoala gimnazială „Sfântul Gheorghe” pentru disciplinele istorie, geografie, discipline socio-umane, educaţie fizică şi catedrele de la Palatul Copiilor Craiova. 

Înscrierile la centrele de concurs se fac după un program special. Astfel, în zilele de marţi şi joi se depun dosarele de candidatură în intervalul orar 12:00-18:00, în zilele de luni, miercuri şi vineri programul fiind în intervalul orar 9:00 – 15:00. Excepţie va face doar ultima zi de înscriere, 17 mai, când dosarele vor putea fi depuse între orele 9:00 şi 18:00.

Concursul de titularizare şi suplinire va avea loc pe data de 30 iulie.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS