10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAuto Schunn şi-a desemnat câştigătorul de la test drive

Auto Schunn şi-a desemnat câştigătorul de la test drive

Compania Auto Schunn împlinește anul acesta 20 de ani de existență în România în calitate de partener al producătorului german Mercedes-Benz şi zece ani pe piaţa din Craiova. Acest jubileu îl dedică pe tot parcursul anului clienților săi, luna martie incluzând un eveniment special – „Test drive dinamic – 8 Martie romantic“.  Practic,  timp de două săptămâni, numeroşi doritori au participat la sesiunile de test drive pentru a încerca modele Mercedes-Benz de ultimă oră: Clasele A și B, noul ML, ultimul model SUV – GL, și puternica Clasă G, având ocazia să-şi exprime impresiile privind autoturismele Mercedes-Benz.
La final, participanţii au completat bilete pentru tombola acestei luni. Ieri, la ora 15.00, la Mall Electroputere a fost ales câştigătorul premiului: Liliana Frunză din Craiova a obţinut o cină romantică de 8 Martie. Extragerea s-a derulat simultan şi în oraşele Arad, Suceava şi Deva. Evenimentul a fost gândit ca să facă posibilă perspectiva de afirmare a personalității clienților noștri, completând în mod fericit viziunea lui Gottlieb Daimler de acum 126 de ani: „The best or nothing!“.
Reprezentanţii companiei Auto Schunn spun că surprizele nu se opresc aici.
În  această primăvară, la noile modele, producătorul german le oferă clienţilor finanțări cu dobândă de 0,00%, pachete de service gratuit, cinci ani garanție extinsă. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile oferite împreună cu noile modele lansate de producătorul german.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS