Acasă Local Stradă închisă

Stradă închisă

-

Primăria Craiova a anunţat că sâmbătă, 1 decembrie, între orele 7.00 – 21.00, se va închide circulaţia rutieră pe strada Împăratul Traian, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Spaniei şi intersecţia cu strada Henri Coandă (între cele două giratorii). „Restricţiile se impun datorită faptului că, pe 1.12.2012, în zonă se va desfăşura un spectacol de muzică populară. Rugăm conducătorii auto să se conformeze semnalizărilor care vor fi instituite şi să evite zona restricţionată“, se arată într-un comunicat de ieri al Primăriei Craiova.
Ca urmare a închiderii acestei străzi, traseul de autobuz 25 va fi deviat, pe tur, pe strada Spaniei – strada Mirceşti – strada Henri Coandă, iar pe retur, pe strada Henri Coandă – strada 22 Decembrie 1989 – strada Împăratul Traian, a anunţat tot ieri Regia Autonomă de Transport Craiova. Staţiile RAT Biserică şi Bloc G5 vor fi suspendate temporar pe perioada restricţiilor menţionate.
Adrian Dinu

ȘTIRI VIDEO GdS

Barul de oxigen

În New Delhi, capitala Indiei, concentraţia de praf din aer depăşeşte cu mult limita de toleranţă fixată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.