17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLoviţi de autocar la Malu Mare

Loviţi de autocar la Malu Mare

Un şofer şi un pieton au fost răniţi uşor ieri, în comuna doljeană Malu Mare, după ce şoferul unui autocar înmatriculat în Bucureşti a lovit violent din spate un autoturism şi l-a proiectat pe trotuar.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, ieri, în jurul orei 12.00, Paul Radu, de 35 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autocar pe DN 55 dinspre Bechet către Craiova, în comuna Malu Mare a lovit violent din spate un Renault al cărui şofer – Florentin Răşca, de 49 de ani, din Craiova, încetinise pentru a vira la stânga. În urma impactului, Renaultul condus de Roşca a fost proiectat pe trotuar, unde a lovit o autoutilitară Mercedes staţionată, după care l-a lovit şi accidentat pe pietonul Marin Mirea, de 34 de ani, din comuna Urzicuţa, care  mergea pe trotuar.
Accidentul produs de Paul Radu s-a soldat cu două victime, Florentin Roşca şi Marin Mirea fiind răniţi şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiva, unde au primit primele îngrijiri medicale. Nici şoferul autocarului şi nici pasagerii acestuia nu au fost răniţi. În urma cercetărilor făcute de ofiţerii de la Rutieră s-a stabilit că responsabil de producerea accidentului rutier este şoferul autocarului, care nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul Renault care circula în faţa sa. Paul Radu este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS