10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPieton rănit după o tamponare între două maşini

Pieton rănit după o tamponare între două maşini

Un pieton a fost rănit grav în noaptea de luni spre marţi, în localitatea Filiaşi, de un autoturism care a ajuns pe trotuar după o tamponare cu o maşină al cărei şofer nu s-a asigurat când a încercat să întoarcă.  
Potrivit poliţiştilor din carul IPJ Dolj, luni noapte, în jurul orei 00.30, Ionela Bogdan, de 21 de ani, din localitate, care se afla la volanul unui Opel Corsa, a întors pe bulevardul Racoţeanu printr-un loc nepermis (în zonă era marcajul dublu continuu) şi fără să se asigure, moment în care Opelul a fost lovit în plin de un autoturism Kia Ceed condus regulamentar de Cristian Murgea, de 22 de ani, din localitatea Motru, judeţul Gorj.
În urma impactului, autoturismul condus de tânărul gorjean a fost proiectat pe sensul opus de mers, apoi a intrat pe trotuar, unde l-a lovit şi accidentat pe Ion Grecu, de 41 de ani, din Filiaşi, care trecea prin faţa unui magazin. Pietonul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spitalul din localitate, unde medicii au stabilit că a suferit leziuni multiple la ambele picioare. Poliţiştii care au făcut primele cercetări la locul accidentului i-au testat pe ambii şoferi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că şoferiţa este cercetată pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Un şofer de 25 de ani a fost rănit uşor luni, după ce un taximetrist nu s-a asigurat la plecarea de pe loc. Poliţiştii de la Rutieră au comunicat că, luni după-amiază, în jurul orei 16.30, Ilie Firescu, de 54 de ani, din Craiova, care se afla la volanul unui taxi, la plecarea de pe loc nu a acordat prioritate unei Dacii Logan condusă de Cătălin Ruiu, de 25 de ani, din aceeaşi localitate, cu care s-a tamponat. În urma impactului dintre cele două autoturisme, şoferul de 25 de ani a fost rănit uşor. Şi în acest caz poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS