12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA murit după ce a intrat cu maşina în gard

A murit după ce a intrat cu maşina în gard

Un bărbat de 44 de ani din Craiova şi-a pierdut viaţa în noaptea de miercuri spre joi, în comuna doljeană Afumaţi, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a intrat într-un gard de beton.
IPJ Dolj a comunicat că, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.45, Tudorel Potbăniceanu, de 44 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un Mercedes Vito înmatriculat în Bulgaria, pe DJ 561, în comuna Afumaţi, a pierdut controlul direcţiei de mers, a ieşit de pe şosea şi a lovit gardul de beton al unei gospodării. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care se afla singur în autovehicul. Ofiţerii de la Rutieră care au făcut cercetările la faţa locului au stabilit că accidentul a avut drept cauză viteza excesivă cu care circula şoferul, care a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în anul 2011 viteza excesivă a fost principala cauză a producerii accidentelor în judeţul Dolj. Miercuri, cu câteva ore înainte ca şoferul Mercedesului să-şi piardă viaţa, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene şi cei ai Biroului Rutier Craiova au făcut ultima acţiune pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesivă. În total, au fost constatate 169 de contravenţii, pentru care au fost date amenzi în valoare de 19.973 de lei. Cele mai multe amenzi, 82 la număr, au fost date pentru depăşirea vitezei regulamentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII