7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAu venit din Dolj să fure în Mehedinţi

Au venit din Dolj să fure în Mehedinţi

Patru tineri din Dolj au pătruns într-o societate comercială din Drobeta Turnu Severin de unde au furat mai multe cartele şi accesorii telefonice. Echipajele de poliţie au încercat să îi oprească pe cei patru tineri, însă şoferul nu a oprit la semnalele oamenilor legii şi, după ce a pierdut controlul volanului, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar pasagerii au fugit. În cele din urmă au fost reţinuţi.
„Deoarece conducătorul autoturismului a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, aceştia au urmărit autovehiculul. Pe raza comunei Şimian, conducătorul a pierdut controlul volanului şi, părăsind partea carosabilă, a avariat autoturismul, iar cei patru pasageri au fugit. Aceştia au fost depistaţi de oamenii legii şi conduşi la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor. Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că, în aceeaşi noapte, cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, toţi din judeţul Dolj, au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din municipiu, de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv cartele telefonice şi accesorii de telefon“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Bunurile sustrase, în valoare de 6.000 de lei, au fost recuperate, iar la controlul autovehiculului a fost găsit un adevărat arsenal pentru spargeri: foarfecă tip gură de lup, leviere, şurubelniţe, precum şi o pereche de mănuşi.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la definitivare să se propună măsuri legale.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS