7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru ani de GAG-uri

Patru ani de GAG-uri

Asociaţia „GAG“, fondată în 2007, şi-a sărbătorit ieri patru ani de frumoasă existenţă. Cele trei persoane din spatele literelor (Eustaţiu Gregorian, Adriana Teodorescu şi Gusti Teodorescu) au pus la cale o întâlnire între prieteni la Clubul Korona din Craiova, în jurul orei 11.00.
Evenimentul a avut iz intim, într-un cadru nonformal, presărat cu aroma ispititoare a preparatelor culinare româneşti, ca în fiecare an de sărbătoare a „GAG“-ului. Nu doar Adriana Teodorescu a vorbit despre asociaţie şi realizările din cadrul ei, ci i-a poftit pe toţi cei prezenţi să spună câteva cuvinte la ceas de sărbătoare.
Au luat cuvântul Nicolae Marinescu, Horia Davidescu (primul director al Teatrului de Păpuşi din Craiova) şi soţia sa, Alexandra, Nicolae Coande, Cornel Bălosu, Diana Neamţu şi reprezentaţi ai instituţiilor de cultură din Craiova, precum şi cei ai instituţiilor de presă sau prieteni apropiaţi. „GAG“-ul, premiat la UNITER anul acesta pentru realizarea expoziţiei de păpuşi de teatru din cadrul Casei Băniei, a fost felicitat pentru perseverenţa, energia, entuziasmul şi profesionalismul de care a dat dovadă în aceşti patru ani.
La final, invitaţii s-au delectat cu un tort deosebit: unul de fasole. El a fost însoţit glorios de gustări care s-au potrivit atmosferei inedite şi de laude adresate bucătarilor. A fost o sărbătoare frumoasă, cum numai Asociaţia „GAG“ ştie să organizeze.
• Anca Ungurenuş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS