10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMorţi în cabina tirului

Morţi în cabina tirului

Doi bărbaţi bulgari, unul de 22 şi altul de 41 de ani, au murit ieri-dimineaţă, în urma unui accident rutier violent produs pe Drumul European 70, în apropiere de oraşul Filiaşi.
Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, Iliev Stoykovski, de 22 de ani, cetăţean bulgar, care conducea un autotir încărcat cu carne pe DE 70, dinspre Filiaşi către Strehaia, la kilometrul 40 a intrat pe contrasens, după care a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat. După ce s-a răsturnat, cabina tirului a lovit şi retezat un stâlp de beton de pe marginea drumului.
La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD şi unul de descarcerare, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru Stoykovski, care a decedat pe loc în urma impactului dintre cabina tirului şi stâlpul de beton. În timp ce încercau să-l scoată pe şofer din cabina strivită, pompierii l-au găsit decedat şi pe Dimitrov Lilkov, de 41 de ani, şoferul de rezervă, care dormea în momentul accidentului. Pompierii au precizat că ambii bărbaţi au murit din cauza unor traumatisme cranio-cerebrale grave. Trupurile neînsufleţite ale celor doi au putut fi scoase dintre fiarele contorsionate numai după ce la faţa locului a fost adusă o macara cu care a fost ridicată cabina tirului.
Poliţiştii care au făcut cercetările în acest caz au stabilit că accidentul s-a produs cel mai probabil din cauza oboselii tânărului şofer, care a adormit la volan.  Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că vor continua cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII