7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi poliţişti din Strehaia, bătuţi de Dorel

Doi poliţişti din Strehaia, bătuţi de Dorel

Un bărbat din localitatea Strehaia a fost arestat preventiv joi, după ce, cu o zi în urmă, a lovit doi ofiţeri din cadrul Poliţiei Judiciare Strehaia şi a ameninţat un al treilea poliţist.
Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia a dispus începerea urmăririi penale faţă de Dorel Geamănu pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj.
Anchetatorii au reţinut că miercuri, 3 august, poliţiştii din Strehaia s-au dus acasă la Geamănu pentru a-i pune mai multe întrebări în legătură cu comiterea unor infracţiuni silvice în zonă. Bărbatul i-a luat la înjurături pe poliţişti şi a încercat să îl altoiască pe unul dintre ofiţeri cu o scândură, iar pe alţi doi oameni ai legii i-a lovit cu pumnii. Potrivit procurorilor, doi poliţişti au fost răniţi în urma încăierării. „Acesta a încercat să dea cu o scândură într-unul dintre poliţişti şi i-a lovit cu pumnul pe ceilalţi în zona feţei, cauzându-le leziuni traumatice“, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Miercuri, după ce Dorel Geamănu a fost imobilizat şi dus în faţa unui procuror pentru a da declaraţii, s-a dispus măsura preventivă a reţinerii acestuia pe o durată de 24 de ore. O zi mai târziu, joi, Dorel Geamănu a fost dus la Judecătoria Strehaia cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a emis pe numele său un mandat de arestare pentru 29 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII