25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjA ucis un copil de şase ani

A ucis un copil de şase ani

Un tânăr de 20 de ani, din oraşul Rovinari, a fost arestat preventiv pentru că a ucis un copil de şase ani. Micuţul a fost omorât cu bestialitate deoarece nu a vrut să întreţină raporturi sexuale cu tânărul.

Un copil de şase ani a fost ucis de un prieten al tatălui său, motivul fiind refuzul băieţelului de a întreţine relaţii intime. Crima a avut loc la Rovinari, sâmbătă seară, iar acum făptaşul, un tânăr de 20 de ani, se află în spatele gratiilor, arestat preventiv. În seara respectivă, băieţelul a plecat la un magazin din apropierea locuinţei, să cumpere ţigări pentru tatăl său. A  fost ultima dată când părinţii săi l-au văzut viu, căci micuţul a avut parte de o moarte violentă în aceeaşi seară. Abia a doua zi, văzând că fiul său nu a mai revenit la domiciliu, tatăl minorului a anunţat poliţia. „Tatăl minorului a sesizat dispariţia fiului său duminică. În baza sesizării, au fost alarmaţi imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei Rovinari şi posturile de poliţie arondate, care, împreună cu echipa operativă complexă constituită la nivelul IPJ Gorj, au început investigaţiile şi activităţile de căutare pentru găsirea minorului. Pe parcursul primelor investigaţii s-a stabilit faptul că minorul a fost văzut în seara zilei de 5 iunie în prezenţa lui Claudiu Bukoşi, de 20 de ani, într-un bar din zona Haltei CFR Rovinari. Duminică, în jurul orei 15.30, minorul a fost găsit decedat în imediata apropiere a haltei. Pe cadavru au fost identificate urme de violenţă, motiv pentru care a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Claudiu Bukoşi era prieten cu tatăl copilului pe care l-a ucis cu sânge rece.

Criminalul şi-a recunoscut fapta

Claudiu Bukoşi, principalul suspect în acest caz, a fost prins la scurt timp, după ce a fost urmărit pe o distanţă de aproximativ 4-5 km, printr-o carieră minieră din apropierea oraşului Rovinari, unde acesta a încercat să se ascundă pentru a se sustrage cercetărilor. Poliţiştii l-au imobilizat şi l-au condus la sediu. Aici, bărbatul şi-a recunoscut vina şi le-a spus oamenilor legii ceea ce îşi mai amintea din întâmplările zilei precedente. „Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a suspectului Claudiu Bukoşi, pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi tentativă la infracţiunea de viol. În timpul cercetărilor s-a stabilit că sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, Claudiu Bukoşi a acostat copilul într-un bar situat la periferia oraşului Rovinari şi l-a dus pe un teren viran de pe malul râului Jiu, unde a încercat să îl violeze. Întrucât victima s-a împotrivit şi a strigat după ajutor, bărbatul a lovit-o în mod repetat cu o piatră în zona capului, provocându-i leziuni care au determinat decesul. Tânărul a fost prezentat Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tentativă de viol. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Criminalul a mai fost în atenţia oamenilor legii, fiind implicat în mai multe furturi de fier vechi din cariera minieră de la Rovinari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII