12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO adolescentă din Slatina a dispărut

O adolescentă din Slatina a dispărut

Veronica Denisa Dincă, de 17 ani, din Slatina, a dispărut vineri. Fata a plecat de acasă în jurul orei 12.00 şi nu s-a mai întors. Vineri seară, după ora 23.00, când a văzut că tânăra nu mai apare, tatăl acesteia a anunţat poliţia. „Am fost sesizaţi de un bărbat din Slatina cu privire la faptul că fiica sa a plecat de acasă pentru a merge la şcoală şi nu a mai venit. Se fac cercetări pentru găsirea minorei“, a declarat comisarul Alina Popescu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Semnalmentele fetei sunt următoarele: constituţie atletică, 1,70 metri înălţime, aproximativ 60 de kilograme, faţa ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru, tuns la nivelul umerilor, poartă ochelari, fără semne particulare.
La data dispariţiei era îmbrăcată cu o haină din piele de culoare neagră, bluză albă, din material textil, blugi de culoare deschisă şi purta pantofi sport albi. Persoanele care deţin informaţii sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS