5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUcis cu sânge rece din gelozie

Ucis cu sânge rece din gelozie


Corpul neînsufleţit al unui tânăr de 29 de ani din comuna gorjeană Schela a fost găsit de oamenii legii după două zile de când acesta dispăruse de acasă. Un tânăr de 19 ani din Târgu Jiu a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, iar oamenii legii fac investigaţii pentru a afla dacă el l-a ucis pe tânărul din Schela.

Un localnic din Schela a anunţat sâmbătă poliţia că în faţa casei sale este un autoturism abandonat şi avariat. Ajunşi la faţa locului, anchetatorii au descoperit în autovehiculul respectiv mai multe urme de sânge. La scurt timp, au aflat că proprietarul maşinii este Lucian Cîndea, de 29 de ani, din satul Gornăcel, care plecase de acasă vineri seară şi nu se mai întorsese. „Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, vineri seară, proprietarul autoturismului s-a întâlnit cu Mihai Gabriel Agache, de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu. Acesta din urmă a exercitat acte de violenţă asupra lui Vasile-Lucian Cîndea, după care i-a sustras două telefoane mobile şi autoturismul pe care îl conducea. L-a înjunghiat de mai multe ori. Suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj cu propunere de arestare preventivă“, a declarat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Agresorul a fost audiat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar tânărul dispărut a fost dat în urmărire naţională.

Crimă din gelozie

Lucian Cîndea plecase de acasă, vineri seară, să discute cu rivalul său, mărul discordiei dintre cei doi fiind o minoră de 17 ani, elevă în clasa a XI-a la Liceul din Bumbeşti Jiu. Potrivit sătenilor din Schela, eleva se întâlnea cu ambii tineri. Mihai Agache, agresorul arestat preventiv, a recunoscut că l-a înjunghiat pe Cîndea, dar a declarat că l-a abandonat pe rănit lângă podul de la intrarea în Turcineşti. Ieri, oamenii legii au găsit briceagul pe care Agache l-a folosit pentru a-l înjunghia pe Cîndea, dar şi cele două telefoane mobile pe care agresorul le sustrăsese de la victima sa. Aproximativ 60 de poliţişti şi jandarmi au pornit în căutarea bărbatului dispărut. Ieri după-amiază, poliţiştii au găsit cadavrul lui Lucan Cîndea în curtea unei case părăsite din comuna Schela. Cadavrul prezenta urme de violenţă, plăgi înjunghiate şi era acoperit de zăpada căzută în ultimele două zile. Din păcate, câinii vagabonzi au desfigurat cadavrul. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc agresiunea şi dacă Mihai Agache este criminalul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII