17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalArest prelungit pentru Nicuşor Palici

Arest prelungit pentru Nicuşor Palici

Nicuşor Palici, bărbatul care, pe 15 noiembrie, şi-a ucis prietena, după care a dus-o în coşciug într-un bar din Craiova, va petrece încă 30 de zile după gratii. Aceasta este decizia luată de Tribunalul Dolj vineri, când a admis propunerea de prelungire a arestului preventiv formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj în cazul inculpatului Nicuşor Palici.
În seara de duminică, 15 noiembrie, Palici a dus în barul „Cave“ de pe strada Desnăţui un coşciug în care se afla Florina Mihai, de 35 de ani, prietena sa. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au stabilit în urma cercetărilor că Florina a fost ucisă de Palici duminică dimineaţă, cel mai probabil în timp ce dormea, într-un apartament din blocul I 13, de pe strada Horia, în care cei doi locuiau cu chirie.
În urma necropsiei efectuată la IML Craiova, s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă şi a survenit prin strangulare. Medicii legişti au mai stabilit că cele trei urme de înţepături care au fost descoperite pe toracele tinerei au fost făcute de Palici cu o foarfecă, pentru a scoate demonul din ea, după cum a mărturisit bărbatul la audieri. De altfel, după ce a fost reţinut, Nicuşor Palici a povestit în faţa procurorilor că şi-a ucis iubita pentru că intrase un demon în ea, dar şi ca aceasta să ajungă în rai, cu îngerii, înainte de venirea apocalipsei. Probele strânse de anchetatori în acest caz au fost suficiente pentru ca, pe 16 noiembrie, Palici să fie arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de omor. Prelungirea duratei arestării preventive s-a judecat vineri, la Tribunalul Dolj, inculpatul fiind adus de la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost transferat pentru a fi expertizat psihiatric. Judecătorii doljeni au admis propunerea de prelungire a arestului preventiv formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj şi au dispus prelungirea duratei măsurii arestării preventive cu 30 de zile, începând cu 15 decembrie şi până pe 13 ianuarie, inclusiv. Aparătorii bărbatului au posibilitatea să facă recurs la Curtea de Apel Craiova împotriva hotărârii Tribunalului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII